I APPRECIATE THEM..

Thursday, October 28, 2010

LAWAN KENTUT....

video

CERITA HATI....







STRESS....

Minggu depan nak present ETR...prepare dah 60%...masalahnyer skang akaun tak balance lagi...naper ek?Hari nih jer dah wat benda yg same 5 kali...penat lorh....kpale pun sakit...makan tak lalu...kirim kat budak bilik belik char kue teow..tak hbs pun...tak sedap tekak...risau sangat nih present etr minggu depan...takut la...Esok present business communication...semua dah siap...aku ready atau tidak jer lah...SERABUT hari nih...semua tak kena...tension dah mule datang nih...stress pun dah semakin hampIr...ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHuh HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH...TENSION....TOLONG
.................sakit kepale.........................huhuhuhu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pastuh tadi kan aku cuber mintak tolong budak kelas aku...dier tak bagi...aku bukan nak tiru akaun dier...aku nak tahu pasal BALANCE SHEET jerk...sebab dari pagi lagi aku buat tak balance2....tak tahu maner silapnyer...konpius betul...KALAU KEDEKUT ILMU PUN BIAR BERTEMPAT....maybe dier risau markah present aku lagi tinggi dari dier....ala..........aper lah sangat tolong ajar...aku dah luper sangat....yang lain semua ok...tapi tuh la...kena usaha sendiri gak la mcm nih....susah nak harap org lain...SUSAH DAHULU,SENANG KEMUDIAN...mase aku tulih blog nih...aku tak mandi lagi...baru pas wat akaun...YA ALLAH...dugaan betul...naper la tak balance2 lagi...nak kate susah,tak la sangat...ini yg wat aku susah hati...badan penat...macam2 nak pikir...PEACE!!!!!