I APPRECIATE THEM..

Sunday, January 8, 2012

PENAT SEMALAM JALAN KAKI..

Nak wat assignment sangat x focus skang..so aku sangat terharu untuk mengepost kan sesuatu yang biase2 jerp dalam blog nih..cerita pasal semalam..(Sabtu, 7 Januari 2011 )..aku dan beberapa kengkawan aku..HAJAR,WAN,PAUL,PAULINE,MURNI,DAYAH,AIN,KHAIRUL,ZURA,SYIRA..telah pergi ke Chong Dispensary untuk melakukan medical checkup..lamer ar jugak tunggu sampai we all selesai wat sume..perut aku bunyik2..lapar seh..lepas selesai sumer tuh..zura dan syira balik terus dan kitorg yang lain nih pergi makan. Dari klinik tuh kitorang ingat nak makan dekat food court SOGO la..sesampai jerp sane , x bleh masuk plak..just untuk member card..hampe sgt..dan we all decide makan jerp lah kat food cout sebelah PERTAMA COMPLEX tuh..sebab dah x tahan sangat2..makan punyer makan, berbincang lah aper perancangan seterusnyer..nak tengok wayang lah, main bowling lah..and the last decision is we all pg TIME SQUARE..except wan dan paul piah.. kitorg naik monorel dari medan tunku ke imbi..otw pg saner tuh sempat jer posing2..pantang dapat peluang..hahahahaha..biler sampai TIME SQUARE..mule lah mate masing2 jadi biru kuning hijau merah..SALESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS...tapi perancangan nak main bowling tuh terpakse di tangguhkan ke mase lain, sebab kaki masing2 dah sakit dan badan dah agak penat..sebab ape yg aku perasan..semalam jer kitoramg banyak jalan kaki..huh!!!!..greatest experience..kat bawah nih aku upload beberapa gambar yang aku dan kengkawan aku telah berposing...BAIK PUNYER...




















p/s : sweet moment..kiter cute sgt...hehe

DEDICATED TO ALL FATHER

We always talk about mothers, mama, ibu, mak..but u all notice that our fathers has their special quality..like my father, he is very kind man..and i always love him more than what  i have in the world..i don't want to type long about this entry, but i think with this video, u all can understand what i mean it..




p/s : I LOVE MY FATHER SO MUCH

SOMETHING SPECIAL MDEC 11

Tinggal seminggu jerp lagi kiter akan berpisah..bukan berpisah selamenyer tapi berpisah untuk sentiase berjumper macam sebelum nih..seriously aku akan rindukan korang..lawak korang..macam-macam ar perangai yang ader dalam kelas tuh..maybe some of us will work together..but not interesting like before..rite?..macam x boleh x datang kelas even sehari..dan aku sebagai admin untuk MDEC 11 punyer group kat facebook tuh..sampai biler2 pun aku xkan close akaun tuh..aper2 cerite..information boleh updated kat situ..special untuk u all my BFF kat MDEC 11  nih, aku dedicated satu lagu yang aku harap akan jadi lagu untuk korang ingat about our friendship..forever and ever..LOVE U ALL GUYS...DAMN MUCH..




p/s : ingat aku selalu tau...

Monday, January 2, 2012

SAYA RINDUKAN MEREKA...

Tetibe ader plak idea nak tulis..dah lame seh aku tak jumper ex-classmate aku mase kat IKIP.Ape citer diorang pun aku x tahu kecuali dengan mekda.Aku ngan dier x boleh x contact,rase x cukup je idup nih..hehehe..kan mekda..? even kitorang masing-masing ade muka buku, tapi aku rase jarang sekali dapat on9 sesame..maybe mase aku off9 diorang plak on9..who know...?..jam dah pukul 3.10ptg..mate nih nape x mengantuk lagi..tropicana twister dah habis separuh dah..tapi rase rindu tuh membuak-buak...aceh wah!!!!!!!!!!!!!!..heheheee..nak kuar..? malas ar..lagi plak skang tengah belajar berjimat cermat..ok la..korang bukan nak sangat bace pun kalau aku tulis panjan-panjang..korang nak tahu sape aku rindu..? tengok pic diorang kat bawah ni ek...







p/s : MISS U ALL TAU....MUCH..MUCH...MUCH...

U LIKE IT OR NOT....

U LIKE IT OR NOT...?..hehehe...u all nak kate ape..kate lah..yang penting aku bahagia...saper setuju sila angkat tangan...hahaha..aku x nampak..tapi ALLAH nampak...jadi ikhlas la ek u all....wawawawawaa.....ini kali pertama aku post beberapa gambar aku yang aku rase paling aku suke sangat....korang kena faham..yang aku xde idea nak post entry aper dah...jadi sekurangnyer korang yang bukan close ngan aku,boleh kenal saper kah penulis dan pencipta blog MY STORY LINE nih..saper tahu terjumper mane-mane..boleh tegur..itu pun kalau x silap orang...hahahhaahhaa...









p/s : korang rase ade ape2 perubahan tak..?

INTERVIEW WITH AIR ASIA

Sound seem like interesting rite..?but nothing special to share..just some of photo...holiday mood..still prepare for next interview by tomorrow...ya..ya...my GOD..please give me a good mood now...i'm still loading..huh!!!!




p/s : nak tengok yang lagi banyak...tengok kat facebook jer lah..hehe

TERBAIK..............

Dah lame aku rase x post entry terbaru untuk blog aku nih..quite bz rite now..interview and also presentation..but..everything is under control..hehe..no interesting topics today..but i want share some of videos from MAHARAJA LAWAK MEGA (FINAL) 2011..enjoy and i like damn much...tapi x semue video la aku upload..ini yang TERBAIK aku rase...PEACE!!!!











Saturday, December 24, 2011

MDEC 11...I LIKE THAT


Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...hari nih aku nak post satu entry yang memang menarik la untuk korang tengok dan hayati ape sebenarnyer maksud entry aku nih...hehehehehe....aku akan upload lima video dari budak kelas aku..MDEC 11....AWESOME.....OH WOW.....hahahhaahaa....best seh kitorng punyer video...satu hari jer nih buat...x cayer....bawak-bawak lah percayer ek....sekian....skang korang tengok lah dan enjoy.....PEACE!!!!......



video

GROUP 1..group aku nih..hehe

video

GROUP 2

video

GROUP 3

video

GROUP 4

video

GROUP 5

P/S : PROUD OF U GUYS.....

Wednesday, December 21, 2011

RABU TANPA KATA....


aku dapat idea  post entry nih dari blog kawan aku...Farid Aspar...tengkiu sebab bagi idea nih kat aku tau...aku pun nak join gak...hehehehheehe..Gambar kat atas tuh ader banyak makne tersirat dan tersurat...sape-sape yang berjiwa halus, die pasti dapat memahami aper yang aku nak sampaikan....
aku x nak cakap banyak sebab entry nih pasal RABU TANPA KATA...so, senyap sudah....


p/s : DIAM ITU LEBIH BAIK....

Sunday, December 18, 2011

JENJALAN KAT ZOO NEGARA..

Mase aku tulis entry nih..dah nak masuk maghrib pun...tapi disebabkan aku tetap nak mengupdated blog aku ngan citer nih..aku teruskan jugak usaha aku mengupdated....hehe...cuace senja-senja nih cantik plak...kebesaran ALLAH...tiada tandingan...dan azan pun...tenang jiwe aku biler dengar azan nih...xper...aku siapkan jugak tulis entry nih..pastuh baru pegi solat...alhamdulillah....syukur.....mase aku pegi nih hari ahad lepas...best gak la pg sane..sebab memang dah agak lame tak pegi kot...kakak aku bawak aku pegi...habis ler duit dier beli tiket...tiket dah mahal seh....dulu mase aku kecik-kecik..tiket baru RM3...skang dewase dah RM20...adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......xper lah..disebabkan untuk pembangunan ekonomi negara aku melabur lah jugak...eh silap..kakak aku...huhu........baju kat luar tak angkat lagi...huh!!!..xde aper sangat nak citer kot..gambar pun x bnyak..sebab bnyak dalam camera kakak aku...gambar yang aku upload ni pun aku transfer dari hp aku yang sangat canggih nih...Walaupun gambarnyer x banyak dan ini saje yang ader...tapi niat aku hanyer untuk bagi tahu yang gambar aku xde dalam ini cerita dan untuk menunjukkan bahawa aku hepi pg jenjalan di ZOO NEGARA...sekian....










kat atas tuh beberape keping gambar je yang ader....harap maklum....kat bawah nih...adalah satu-satunyer video yang aku amik mase kat zoo tempoh hari....satu jer tau...korang jangan tanyer kenapa...hehe

video


p/s : jalan-jalan hepi hepi........PEACE!!!

MDEC 11 CANDID.......

Entry ni plak aku nak share gambar-gambar candid, x la candid sangat pun..hehe.. bebudak kelas aku...MDEC 11....aummmmmmmmmmmm...marilah saksikan aksi-aksi mereka...huhuhuuuuuuuuuuuuu






















p/s : ini baru sikit...Lepas nih...lagi macam-macam ader.....watch out......PEACE!!!!