I APPRECIATE THEM..

Friday, November 18, 2011

MDEC 11....DRAMA

Hari nih banyak aktiviti yang agak memenatkan aku dan bebudak kelas aku...hehehehe...tadi aku citer tentang aku pg lunch kat klcc...entry nih plak aku nak letak video drama kelas aku tadi...ader due group...so,due2 video aku upload...kitorang happy dan enjoy...bagi aku lah...aku dah rase confident dan dah x malu lagi...bukan x tahu malu ekkkkkkk....tapi malu tuh bertempat...aku kan anak dare melayu....wawawawawawawawaa.......PEACE!!!...Apepun...MDEC 11 memang sporting....BEST!!!

video

Ni group first punyer video...group aku ler tuh...citer pasal rompakan bank...kelakar sangat....aper kitorang rancang...menjadi..BANG BOOM BANG.....

video

Ni plak group due punyer video....best...tapi agak series...sesuai lah dengan tajuk drama diorang...good work guys....
p/s : TODAY IS TIRED DAY...

JEM..JEM...JEM...


NILAH KEJE KO KAN JEM....TIDO....hahahahahahah......aku ader lagu untuk ko jem......

JEM TDO YOOOOOOOOOO...
JEM TIDO YEEEEEEEEEEE.....
JEM TIDO WAUUUUUUUU.....
KEJE JEM TIDO...TIDO...TIDO....

HAHAHAHAHHAHA......aummmmmmmm!!!!!!!

p/s : LOVE U JEM....

1st TIME and for THE LAST TIME

Kalau korang tengok tajuk entry aku nih...memang kena la sangat-sangat dengan ape yang telah berlaku kepada aku dan kawan kelas MDEC 11..meh ler aku story...hari nih break untuk tengahari 2 jam..bagi kitorang lamer dah tuh...macam-macam bleh buat dah..dari pg lagi student pompuan kelas aku nih merancang nak pegi lunch kat klcc..hehehe...bunyik macam best jer...hahahahhaa..actually...memang tersangat bestnyer..lepas trainning untuk drama,group aku pegi dulu lah klcc tuh...mase ngah beli mcd..group satu lg pun sampai...dah siap beli..ramai plak orang kat food court tuh..meja full...aper lagi kitorang pegi makan kat taman tuh..betul-betul depan air pancut....dan itulah pengalaman aku...untuk pertama kalinyer makan kat situh...hahahahha...ermmmm..best aper...tetibe hari dah makin gelap...aper lagi cepat ler kitorang makan...dan akhirnyer ujan pun turun...hmmmm...x lebat pun...bincang punyer bincang...kitorang pun nak balik TA...sesampainyer dekat pintu kuar klcc tuh...hujan selebat lebatnyer...YAALLAH...macam maner nak balik nih....takper...tunggu jap ek....mungkin ujan reda jap lg...itulah kate2 aku pade member aku nih...tunggu punyer tunggu...tak reda2 gak...nak balik TA payung xde...pikir punyer pikir....x dapat penyelesainnyer...Nak ilang kan boring sempat lah jugak kitorang posing2...buat kenangan stuck kat klcc...hehehehe...u all sporting ler....best....jam dah pukul 2ptg...smayang zohor belum lg...dan dengan xde pilihannyer...kitorang pun berlari lah dalam ujan....fuhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!best....basah...aku tanggal jerp kasut...air dah masuk kasut aku kot...sampai TA semue lencun...dan aku cakap pada member aku...inilah kali pertama dan terakhir pg lunch hari jumaat kat klcc....hahahahahahahha....lepas2 nih..makan jelah kat food court tuh.......PEACE....!!!!


sha....makan kuat....jem jem jem...ko usha mat saleh sebelah tuh kan..tp wat2 makan aiskrim...haha


makan mcd...ermmm...sedap seh...hari dah mendung ni kot...


semue wat2 candid jerp nih....


ujan yang turun bagaikan mutiara...lebat giler ujan nih!!!!!klau betul2 mutiara yang turun,aku dah larik pg amik dah...


jem..syira..yun..dayah...KAMI SANGAT COMEY....


Senyum itu sedekah...jem..ko sorang je jilat jari...giler aper..!!!!!


jem jem jem...tak kenyang2...org lain cun jer posing.....

p/s : KENANGAN KITER....U ALL BEST FRIENDS....