I APPRECIATE THEM..

Wednesday, December 7, 2011

AHAD YG INDAH...

Klau blogger bace tajuk kat atas tuh...mesti korang akan pikir..aper yang indah sangat....hehehhe...sebenarnyer..hari ahad lepas..aku ngan classmate aku..SYIRA and DAYAH...MDEC 11...aummmmmmmmmmmmmmmmmmm......huhuuh!!!! berjumpa untuk wat assingement. Pagi tuh jumper kat KL sentral...al maklumlah, name pun KL Sentral, orang ramai sgt..sesak..tapi sempat lah jugak makan MCd...erkkkkkkkkkkkkk....alhamdulillah...pikir punyer pikir..bincang punyer bincang...kitorang membuat perancangan yang kitorang akan pegi Setiawangse untuk siapkan assingment tuh..sesampai Setiawangse..pergi lah we all bertige nih mencari kedai-kedai yang ade wifi free...tibe-tibe...pommmmmmmmmmmmmm....bunyik aper tuh...kitorang bertige pun bertanye sesame sendiri dan akhirnyer Syira telah berentikan kete kat tepi jalan...rupenyer tayar pecah...adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......tapi Syira pandai tukar tayar kete...mase ngah usaha tukar tayar tuh...ade lah sorang gentleman nih datang tolong..terima kaseh la bebanyak kat uncle tuh...tanpa pertolongan beliau, mungkin we all akan lmbt untuk meneruskan perjuangan menyiapkan assingement yang susah tuh...kat bawah nih ader aku upload beberapa keping gmbar untuk kenangan aku di hari AHAD YANG INDAH.....peace!!!!!!!!!!!!!!!!!








2 comments:

  1. indh nye ahd ko yurn ... hahahaha

    ReplyDelete
  2. sj..
    tahu xper jem....sgt indah..dan tidak terkate tau...

    ReplyDelete