I APPRECIATE THEM..

Saturday, December 24, 2011

MDEC 11...I LIKE THAT


Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...hari nih aku nak post satu entry yang memang menarik la untuk korang tengok dan hayati ape sebenarnyer maksud entry aku nih...hehehehehe....aku akan upload lima video dari budak kelas aku..MDEC 11....AWESOME.....OH WOW.....hahahhaahaa....best seh kitorng punyer video...satu hari jer nih buat...x cayer....bawak-bawak lah percayer ek....sekian....skang korang tengok lah dan enjoy.....PEACE!!!!......



video

GROUP 1..group aku nih..hehe

video

GROUP 2

video

GROUP 3

video

GROUP 4

video

GROUP 5

P/S : PROUD OF U GUYS.....

2 comments:

  1. hahahah... betol la suma y korg wat ni ... suma ak dh prnh rasa kcuali arguing with colleagues tu ... hahahha
    ad stu ari tu pg2 buta lg ofis bru buka je ada org dtg maki hamun kt ofis.. mse tu team aku bru je nk breakfast. ko bygkn la yurn ... pg2 dh breakfast maki hamun org ..hahhahaha anywy gud luck to all of u ... miss so much

    ReplyDelete
  2. sj...tengkiu untuk ko...dan sabar banyak2 tau...aku pun rindu ko jem....muahssss

    ReplyDelete